fbpx

Cliëntervaringen

Ilona
Persoonlijk Coaching

Hoe doorbreek je oude gewoontes en al die zelf opgelegde verwachtingen? Met begeleiding van Mami is me dat gelukt. Ik ben er nog niet, maar ik weet nu waar het fout gaat en herken het ook. Het is een bewustwordingsproces. De sessies met Mami hebben mij dus heel veel goed gedaan.

Marianne
Persoonlijk Coaching

Inmiddels een jaar verder heeft Mami mij geleerd om dichter bij mezelf te komen en te luisteren naar mezelf. En het vertrouwen te krijgen dat dat oke is. Wat wil IK in dit leven, en hoe ga ik dat bereiken? Daarnaast heeft ze een rust gebracht, of mij begeleidt die rust zelf weer te vinden.

Karlijn
Career Coaching

Ik ben mijn baan kwijt geraakt en wist niet goed naar wat voor werk ik vervolgens op zoek wilde gaan. Die vraag moest beantwoord worden. Daarnaast was ook belangrijk om feedback te krijgen op mijn CV.

Nalien
Persoonlijk Coaching

Het traject heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb ook geleerd, dat als je iets wilt, dan moet je actie ondernemen.

Ilse
Persoonlijk Coaching

Ik voel me lekker, rust over me, meer in balans. Ik voel me zo lekker dat ik bijna niet meer weet waarvoor ik kwam. Ik heb het gevoel dat ik veel meer in mijn gevoel sta, mezelf en anderen beter begrijp en daardoor ook dingen beter kan loslaten, plaatsen maar ook accepteren.

Arzu
Persoonlijk Coaching

De sessies die ik met Mami heb gehad hebben mij rust en zekerheid gegeven over mezelf en de situaties waarin ik heb gezeten. Mami heeft mij mogelijke wegen laten zien waardoor het makkelijk voor mij is geweest om een weg te volgen, en niet te blijven hangen in de sleur.

Menu