fbpx

Oplossingen

Hoe ga jij jouw Quarterlife crisis aanpakken?

Onze missie is om je te voorzien van de meest relevante wetenschappelijke en holistische kennis, praktijkervaringen en handvatten die zullen helpen jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen. Dit doen we door je te begeleiden bij het vinden van antwoorden op de vragen en uitdagingen die jou ‘s nachts wakker houden of die voor een knoop in je maag zorgen. Worstel je met uitdagingen op het gebied van je sociale leven, studie, werk en thuissituatie? Coaching en begeleiding binnen Oak House Academy biedt je het perspectief en een solide bodem waarop je op jouw eigen tempo de nodige inzichten verkrijgt en een uitvoerbaar plan maakt voor het aanpakken van de uitdagingen waarmee je worstelt. Onze werkwijze rust op drie pilaren:

  1. We bieden de begeleiding, inspiratie en aanmoediging die je nodig hebt om hoop te vinden, gemotiveerd te raken en de leiding te nemen over je geestelijke gezondheid en je beter te gaan voelen.
  2. We richten ons op de werkelijk belangrijke zaken die je moet weten om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd te begrijpen, weloverwogen beslissingen te nemen en stappen te nemen die je leven een positieve wending geven.
  3. Het kernteam van Oak House Academy is een kleine en zeer gefocuste groep experts met diepgaande expertise in holistische en reguliere psychologie, sociologie, onderzoek en gezondheidsjournalistiek. Het resultaat: in de sessies is er aandacht voor de hele mens. We besteden aandacht aan de psychische, emotionele, sociale en fysieke aspecten van je klachten.
foto Quarterlife coaching vrouwen

Quarterlife coaching

We richten ons op de belangrijkste zaken die je moet weten om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd te begrijpen, weloverwogen beslissingen te nemen en stappen te nemen die je leven een positieve wending geven.

Relatiecoaching

Het einddoel? Het voorkomen van een (echt)scheiding en het creëren van een liefdevolle en vreugdevolle relatie waarin jullie jezelf kunnen zijn en het gevoel hebben gehoord, geliefd en erkend te worden.

Workshop

We inspireren je en geven je inzicht in wat je moet weten om de druk in je levenssituatie te verlichten en op te lossen.