fbpx

Bernice

Persoonlijk Coaching
Persoonlijk Coaching
De training heeft mij gebracht dat ik een betere relatie met mezelf heb gekregen en dat mijn relaties ten opzichte van anderen ook intensiever zijn geworden, wat meer diepgang hebben gekregen.

De reden dat ik met Mami in aanraking ben gekomen is omdat ik op dat moment het idee had dat ik mijn leven wel goed leidde maar dat ik daar niet het meest uithaalde als wat ik graag zou willen zien.
Ik miste ook een stukje balans tussen mijn werk en privé leven en via een vriendin ben ik in contact gekomen met Mami. Zij had hetzelfde traject al met Mami doorlopen en was hier heel erg tevreden over.
De training heeft mij gebracht dat ik een betere relatie met mezelf heb gekregen en dat mijn relaties ten opzichte van anderen ook intensiever zijn geworden, wat meer diepgang hebben gekregen. Uiteindelijk heeft het ook gebracht ik ook een mooie carrière stap heb kunnen maken het starten van mijn eigen bedrijf in Marketing en communicatie.
Het unieke aan de training is dat ik eigenlijk al direct een klik met Mami voelde. Zij is een leeftijdsgenoot een daardoor kreeg ik ook het idee dat zij goed begreep in welke fase van mijn leven ik me op dit moment bevind.
Dus daarin heeft ze me echt heel erg goed kunnen begeleiden. Ze heeft nooit geoordeeld over bepaalde keuzes die ik maakte of over waar ik stond in het leven.  En over wat mij eigenlijk heeft gemaakt tot de persoon die ik ben. En dat is heel erg bijzonder denk ik.
Ik zou het trainingstraject willen aanbevelen aan iedereen die denkt dat ze op dit moment niet het maximale uit hun eigen leven halen en daarbij een stukje ondersteuning kunnen gebruiken.
– Bernice Verbakel