fbpx

Cliëntervaringen

Francis
Persoonlijk Coaching & Cursus

De cursus - Van Dromen naar Doen - heb ik als heel leerzaam en prettig ervaren. Het bevat een schat aan informatie en wordt echt met alle liefde gegeven door Mami. Iedere cursusdag had ik wel een eye-opener.

Karin
Coaching Retreat Italie

We hebben gelachen, we hebben gehuild, het was superspeciaal! Ik denk zeker dat deze geweldige sessies in combinatie met de heerlijke natuurlijke omgeving, de zon(30graden), de afwisseling(wandelingen, yoga) en de vriendelijke mensen, een schot in de roos is.

Miranda
Cursus van Dromen naar Doen

De stap om te doen lijkt heel eng omdat je vast wilt houden aan de zekerheden die je nu hebt. Eenmaal de stap gezet blijkt dat je dromen werkelijkheid worden als je het maar doet.

Bernice
Persoonlijk Coaching

De training heeft mij gebracht dat ik een betere relatie met mezelf heb gekregen en dat mijn relaties ten opzichte van anderen ook intensiever zijn geworden, wat meer diepgang hebben gekregen.

Daniëlle
Persoonlijke coaching

Neem contact op met Mami, ik raad het iedereen aan. Net als die goede vriend van me zou ik het liefste iedereen naar Mami sturen zodat we allemaal weer bij onze eigen kern kunnen komen.

Ninette
Persoonlijk Coaching

Het traject met Mami Veza heeft mij heel erg veel gebracht. Het key word voor mij is innerlijke rust.
Het unieke aan het trainingsprogramma is dat het out of the box is.