fbpx

Cliëntervaringen

Kavita
Persoonlijk Coaching

Het traject heeft me inzichten gegeven die ik hiervoor nooit had, het helpt mij bij alle beslissingen die ik nu neem. Ik vertrouw op de beslissingen die ik neem en durf ervoor te gaan. Ik heb nu een mooie basis waarop ik terug kan vallen.

Mitty
Persoonlijk Coaching

Door bij jou te komen heb ik duidelijk inzicht gekregen in de lessen die ik heb gehad, die waar ik middenin zat en die ik nog zou krijgen.

Gracilia
Persoonlijk coaching

Ik heb geleerd weer bij mezelf te komen, één te worden met mijn "IK", te kijken, te voelen, te leren luisteren en te leven!!! Mijn rust terug gevonden.

Miranda en Esmee
Kindercoaching

Na afloop was het net of ik een heel ander kind terug kreeg. Ze zat weer lekkerder in haar velletje en was blij dat Mami begreep wat haar probleempjes waren en samen met haar naar oplossingen had gekeken en tips had aangereikt.

Sevgi en Sezer
Kindercoaching

Na al die ellendige jaren die wij hadden met andere stichtingen die niks opleverden: Is mijn zoon dankzij Mami ook rustiger geworden en heeft meer vertrouwen in zichzelf gekregen. En hij kan zich nu ook zonder dat hij erover hoeft na te denken, zich meer uiten.

Karien
Persoonlijk Coaching

Ik kan nu meer dingen loslaten. Ik weet nu beter wie ik ben. En dat is voor mij een grote stap.