fbpx

Cliëntervaringen

Doreth en Teun
Kindercoaching

Aan iedereen die waar dan ook mee zit, die niet lekker in zijn vel zit of met kinderen die wat voor problemen dan ook hebben raad ik dit aan. Wat de sterke punten zijn…..ik kan het niet uitleggen. Zo kon ik ook niet uitleggen waarom juist Mami mijn zoon heeft kunnen helpen.

Ellen
Persoonlijk coaching

Het heeft me weer doen inzien dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik ben zeer tevreden tot nu toe en ’t heeft me zeker geholpen.

Mirjam
Persoonlijk Coaching

Ik heb geleerd anders naar dingen te kijken, naar mijn gevoel te luisteren, te zeggen wat ik denk en voel, duidelijker mijn grenzen aan te geven. Het heeft mijn inzichten veranderd en daarmee ook mijn handelen en kennis over mezelf.

Ad
Persoonlijk Coaching

Collega’s merkten aan mij dat ik was veranderd, van een onrustig type naar iemand die weer zelfvertrouwen uitstraalde. Ik heb duidelijk meer zelfvertrouwen gekregen en ik kan weer werken aan mijn toekomst die ik uit het oog was verloren.

Elise
Persoonlijk Coaching

Neem contact op met Mami, ik raad het iedereen aan. Net als die goede vriend van me zou ik het liefste iedereen naar Mami sturen zodat we allemaal weer bij onze eigen kern kunnen komen.

Mina
Persoonlijk Coaching

Het lijkt net of Mami voor het onmogelijke zorgt. Dat je totaal een ander mens wordt door haar is bijzonder. Nu ben ik zo sterk en positief en natuurlijk helder in mijn geest dat ik volop mag genieten en ga genieten. Ik zou een ieder er ook naar toe willen “slepen” die in de put zit.

Menu