fbpx

Quarterlife Coaching

Het leven kan zo druk zijn, dat je hierdoor kunt vergeten om stil te staan bij hoe het écht met je gaat waardoor je vast kunt lopen in vastgeroeste patronen met als gevolg: emotionele en/of fysieke onvrede over de status-quo van je leven. Quarterlife coaching helpt je om even stil te staan en te investeren in die gebieden van leven die om aandacht vragen zodat jouw willen, denken en doen weer op lijn komen te staan. We laten je zien hoe jij optimaal gebruik kunt maken van jouw kennis, emoties, intuïtie en talenten om een leven vol rust, plezier, vervulling en vitaliteit te creëren.

foto vrouw Quarterlife crisis coaching Oak House Academy

“Het traject heeft me inzichten gegeven die ik hiervoor nooit had, het helpt mij bij alle beslissingen die ik nu neem. Ik vertrouw op de beslissingen die ik neem en durf ervoor te gaan. Ik heb nu een mooie basis waarop ik terug kan vallen.” – Kavita

Persoonlijke ontwikkeling

De aandacht die jij verdient …

Het leven kan zo druk zijn, dat je daardoor vergeet stil te staan bij hoe het werkelijk met je gaat. Het leven sleept je mee en je vergeet jezelf waardoor je vast kunt lopen en geen uitweg meer ziet in uitdagende levensomstandigheden. Onze individuele coachingstrajecten helpen je om jezelf de aandacht te geven die je verdient zodat je weer grip krijgt op de koers van je leven.

Loopbaanbegeleiding

Bij vraagstukken over werk en bedrijf …

Een carrièreverandering is spannend: misschien leidt het tot financiële zorgen en angst om te falen. Kun je zomaar alle zekerheden opgeven, waar moet je eigenlijk beginnen? Wij bieden je de kennis en kunde die je nodig hebt om een hoogvlieger te worden op je professionele levenspad.

Relatiecoaching

Grote of kleine relatieproblemen …

Op enig moment krijgt ieder koppel te maken met relatieproblemen. Immers, we hebben verwachtingen van onszelf en onze partner die kunnen afwijken van de realiteit binnen de relatie. Hoe kom je weer liefdevol nader tot elkaar? En hoe gebruik je de wrijvingen binnen de relatie als bouwstenen voor een sterkere relatie? Via relatiecaching bieden wij jullie graag antwoord op deze vragen (en meer).