fbpx

Mami Veza

Mensen ondersteunen om de reis te maken van de ‘hete emotionele chaos’ naar het creëren van een “koele kalmte in het leven”, is de grootste drijfveer in mijn werk.

Haar passie en inzet voor een Leven Lang Leren maakte dat Mami in 2006 de coachingspraktijk Mamy Coaching startte. Deze richtte zich op het bevorderen van de emotionele en fysieke welzijn van individuen. Het succes van Mamy Coaching leidde naar de huidige Oak House Academy. Met Oak House Academy, streeft zij naar het bevorderen van gelijkheid binnen de samenleving door kennisoverdracht. Zij wil groot- en minderheden tot topprestaties stimuleren door ze de kennis en tools aan te reiken waarmee ze meer uit het leven kunnen halen.

Met een achtergrond in gedrag- en organisatiewetenschappen, specialiseert Mami binnen Oak House Academy zich in sociologie, psychologie, gedragswetenschappen, meditatie en Energy Healing. Naast Oak House Academy, is ze Partner bij PPS Netwerk Nederland en is ze Promovendus aan de Universiteit van Tilburg waar ze onderzoek doet naar (strategisch) change management, procesinnovaties en leiderschapsinterventies.

Werkfilosofie

Een van de grootste levenslessen die ik heb geleerd is over de kracht van het zelfhelend vermogen van een individu. Mijn cliënten maken de grootste sprongen vooruit omdat ik ze ontmoet daar waar ze emotioneel en fysiek zijn. Vooral in een quarterlifecrisis zijn mensen meestal niet op zoek naar goed bedoelde adviezen. Ze willen gehoord en gezien worden. Anderen zijn op zoek naar een plek waar ze niets moéten, al is het maar voor even. Iedereen heeft verschillende reacties en gevoelens op gebeurtenissen in het leven. Daarom werk ik vanuit de filosofie dat iedereen een uniek (levens)verhaal heeft dat met de juiste ondersteuning omgezet kan worden in brandstof voor zelfheling en persoonlijk groei. Al je successen en falen, je vreugde, frustraties en verdriet dienen als brandstof bij het creëren van meer duidelijkheid, rust en welzijn in je leven. Samen onderzoeken we hoe we deze brandstof kunnen gebruiken zodat jij meer moeiteloosheid kunt ervaren in je dagelijkse handelen, thuis en op het werk.

Oak House Academy founder Mami Veza aan het woord. Lees meer over haar drijfveren >>>

Waar wij voor staan

De ‘oak’ (eik) staat symbool voor de kosmische opslagplaats van wijsheid en kracht. Vanuit dit gedachtegoedis het streven van Oak House Academy om te dienen als een veilig haven waar je tijdelijk kunt aanmeren als je het even niet meer ziet zitten en het leven je op de een of andere manier te veel is geworden.

Een ‘safe space’ waar je je niet beoordeeld voelt maar gezien, gehoord en bekrachtigd wordt in wie je (werkelijk) bent. Hier krijg je alle ruimte, wijsheid, kennis en handvatten die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Alles is erop gericht om je te helpen je leven te ontwarren, je gedachten te laten bezinken, je emoties tot rust te brengen en je energie mentaal en fysiek op te laden.

Visie & Missie

Onze missie is om je te voorzien van de meest relevante wetenschappelijke en holistische kennis, praktijkervaringen en handvatten die zullen helpen jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen. Dit doen we door je te begeleiden bij het vinden van antwoorden op de vragen en uitdagingen die jou ‘s nachts wakker houden of die voor een knoop in je maag zorgen. Worstel je met uitdagingen op het gebied van je sociale leven, studie, werk en thuissituatie? Coaching en begeleiding binnen Oak House Academy biedt je het perspectief en een solide bodem waarop je op jouw eigen tempo de nodige inzichten verkrijgt en een uitvoerbaar plan maakt voor het aanpakken van de uitdagingen waarmee je worstelt. Onze werkwijze rust op drie pilaren:

  1. We bieden de begeleiding, inspiratie en aanmoediging die je nodig hebt om hoop te vinden, gemotiveerd te raken en de leiding te nemen over je geestelijke gezondheid en je beter te gaan voelen.
  2. We richten ons op de werkelijk belangrijke zaken die je moet weten om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd te begrijpen, weloverwogen beslissingen te nemen en stappen te nemen die je leven een positieve wending geven.
  3. Het kernteam van Oak House Academy is een kleine en zeer gefocuste groep experts met diepgaande expertise in holistische en reguliere psychologie, sociologie, onderzoek en gezondheidsjournalistiek. Het resultaat: in de sessies is er aandacht voor de hele mens. We besteden aandacht aan de psychische, emotionele, sociale en fysieke aspecten van je klachten.

Onze drijfveren

Ons commitment om deze benaderingswijze voor zoveel mogelijk twintigers, dertigers en veertigers toegankelijk te maken, zodat iedereen een leven kan leiden dat aansluit bij zijn of haar persoonlijke levensdoel en potentieel.

Ben je benieuwd naar wat deze benaderingswijze voor jou kan betekenen?

Vergoeding kosten zorgverzekeraars

Wij werken contractvrij. Door de toenemende invloed van zorgverzekeraars op het behandelproces en sterk afgenomen vergoeding van behandelkosten hebben wij geen contracten met zorgverzekeraars. Wij hebben hier bewust voor gekozen om onze cliënten best mogelijke, verantwoorde en passende zorg te kunnen blijven bieden.

Voor jou betekent dit dat je eenmaal maandelijks een factuur voor de sessies van de desbetreffende maand van ons ontvangt. Je kunt deze factuur vervolgens zelf indienen bij je zorgverzekeraar waarbij de zorgverzekeraar een deel van de kosten zal vergoeden. Let op! Wel/geen vergoeding van de kosten door je zorgverzekeraar is sterk afhankelijk van je verzekeraar en het verzekeringspakket dat je hebt.

Alle kosten (volledig of gedeelte) van de factuur die niet vergoed worden door je verzekeraar, dien je zelf te betalen. Je bent zelf verantwoordelijk om de factuur tijdig aan ons te betalen en (indien van toepassing) je factuur bij je zorgverzekeraar in te dienen.

 

Financiering door aftrekbaarheid voor belastingen

Persoonlijke uitgaven voor persoonlijke ontwikkeling komen in aanmerking voor fiscale aftrekbaarheid. Dit geldt met name voor trainingen ter verbetering van persoonlijk leiderschap en effectiviteit of coaching in het kader van loopbaanbegeleiding. Deze kosten kunnen bij de belasting opgevoerd worden als scholingskosten. Werkgevers kunnen deze kosten opvoeren als arbokosten. Voor zelfstandige ondernemers (ZZP) vallen deze kosten in de categorie scholings- en/of advieskosten.

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Wil je meer informatie ontvangen? Of ben je benieuwd wat Oak House Academy voor je kan betekenen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via (+31) 0620 61 5555 of vul het contactformulier in.