fbpx

Karin

Coaching Retreat Italie
We hebben gelachen, we hebben gehuild, het was superspeciaal! Ik denk zeker dat deze geweldige sessies in combinatie met de heerlijke natuurlijke omgeving, de zon(30graden), de afwisseling(wandelingen, yoga) en de vriendelijke mensen, een schot in de roos is.

Ik ben met Mami een week in Italië geweest. Nou, de reis alleen al was een super ervaring. In Assisi aangekomen nog een laatste stuk met de taxi(ca. 15min.), een vriendelijke Italiaanse taxichauffeur bracht mij hoog in de bergen en ja hoor, ik was aangekomen bij Casa Faustina. Wat een heerlijke plek, wat een rust en wat een vriendelijke mensen, prachtig gelegen omringd door talloze olijfbomen, heerlijke geuren van kruiden, gewassen en veel kunst. Als je, naast het prachtige uitzicht, verder loopt zie je een heerlijk zwembad en geloof me, daar wil je echt in duiken om daarna lekker onderuit een boek te lezen! Even verder tref je het eetgedeelte aan, daaraan grenst de keuken waar echt heerlijk vegetarisch wordt gekookt. Vroeger was hier een boerderij en nu hebben ze het omgebouwd als “Agriturismo”De kamers zijn eenvoudig, maar schoon en alles is aanwezig, bed, douche, toilet, keuken. Dan zeker niet te vergeten de prachtige ruimte voor meditaties, yoga en sessies. Wat een energie straalt hier vandaan! ‘s morgens vroeg uit de veren, half 8 ga je op pad om aan de wandeling te beginnen. Ook gaat er een gids mee die ons geweldige plekjes heeft laten zien..spannende tochten en als het moet, gaan zelfs de schoenen uit, om dwars door een beekje naar de overkant te gaan, waar we even later ineens tussen de paarden staan! Teruggekomen staat het ontbijt dan klaar en daarna begint de eerste sessie. Dit gaat dan door tot 13.00 uur, waarna het eten weer klaar staat, even tijd om op te frissen, en daarna deel twee van de sessie tot ca. 16.00uur, daarna vrije tijd. En dit programma herhaalt zich iedere dag, behalve dat je Yoga les krijgt ipv een wandeling. Superfijn die Yoga les!  Je hebt ook nog tijd om evt. naar een leuke plaats in de buurt te gaan, wel met een taxi, want lopen is erg ver. Voor mij waren deze sessies nieuw, ik wist niet echt wat mij te wachten stond en ik kan zeggen..een hele verhelderende en rijke ervaring. Mami is echt iemand die alles duidelijk kan overbrengen en heel goed je emotionele vlakken weet te vinden. Echt top Mami, ik kan niet anders zeggen dan dat ik er goed van opgeknapt ben. Ik bekijk veel dingen op een andere manier, moet mijn eigen pad zien te vinden! En zoals op de foto te zien is, dwars door het water als het moet!
We hebben gelachen, we hebben gehuild, het was superspeciaal! Ik denk zeker dat deze geweldige sessies in combinatie met de heerlijke natuurlijke omgeving, de zon(30graden), de afwisseling(wandelingen, yoga) en de vriendelijke mensen, een schot in de roos is.
Mami, nogmaals bedankt en ik wens je heel veel succes met je sessies in Italië!!
– Karin