fbpx

Daniëlle

Persoonlijke coaching
Je voelt gewoon meteen dat het goed zit
Neem contact op met Mami, ik raad het iedereen aan. Net als die goede vriend van me zou ik het liefste iedereen naar Mami sturen zodat we allemaal weer bij onze eigen kern kunnen komen.

De reden waarom ik deelnam aan de training van Mami is dat ik vorig jaar op een punt in mijn leven aanbelandde waarop ik behoefte had aan wat meer helderheid en structuur. Ik zag even door de bomen het bos niet meer en daar heeft zij mij bij geholpen.
Het trainingstraject heeft voor mij opgeleverd dat ik meer structuur en helderheid heb gekregen. En met name dat ik oude patronen heb leren doorbreken.
Wat zo bijzonder is aan het trainingstraject is eigenlijk Mami zelf. Mami is een hele lieve, warme en intelligente vrouw, die vrij snel zeg maar kan prikken en mij daarmee heeft geleerd oude patronen te doorbreken.
Ik kan Mamy Coaching aan iedereen aanbevelen die behoefte heeft aan wat meer structuur en wat meer duidelijkheid. Behoefte heeft om bepaalde patronen in zijn leven te doorbreken en daar de nodige handvatten voor wil krijgen.
– Daniëlle