fbpx

Ninette

Persoonlijk Coaching
Het key word voor mij is innerlijke rust.
Het traject met Mami Veza heeft mij heel erg veel gebracht. Het key word voor mij is innerlijke rust. Het unieke aan het trainingsprogramma is dat het out of the box is.

Ik nam deel aan de training van Mami omdat ik Mami bij de Ladies Only Cabrio Rally in Uden en ontmoet in 2011. Zij gaf toen direct aan “jij hebt meer kleur nodig in je leven.” Ze triggerde mij daar ontzettend mee.
Ik heb toen meer begrepen over wat waar ze mee bezig was en wilde heel graag een trainingstraject volgen. Uiteindelijk bleek ik één van de gelukkige winnaressen te zijn van een wedstrijd en mocht ik een trainingstraject gaan volgen. Dat was echt een zeer groot cadeau.
Het traject met Mami Veza heeft mij heel erg veel gebracht. Het key word voor mij is innerlijke rust.
Het unieke aan het trainingsprogramma is dat het out of the box is. Mami is sowieso een hele fijne persoonlijkheid. Het out of the box is dat het confronterend is, zwaar en leuk. Alle facetten passeren de revue.
Maar uiteindelijk ondanks dat je misschien wel heel emotioneel hier op de bank hebt mogen zitten ga je met een heel positief gevoel naar huis.
Het trainingstraject zou ik kunnen aanbevelen aan iedereen. Heb je het gevoel dat je even loopt te boksen met het werk waar je in zit, je relatie, nou noem maar wat er kan zijn in het leven. Dit is gewoon echt een traject waar je kijkt naar jezelf en naar het mooie van het leven en naar alles waar je alleen maar positief uit gaat komen.
– Ninette