fbpx

Quarterlife Grip Coaching

 • Contact maken met je ware zelf en je diepste verlangen(s)
 • Zelfinzicht ontwikkelen en bouwen aan je zelfvertrouwen;
 • (Her)pak de regie over je toekomst en je leven;
 • Ervaar meer innerlijke rust en ruimte in je hoofd;
 • Helderheid krijgen over jouw  rol  in relatie tot je omgeving
 • Voel meer energie in je lijf;
 • Kortom, leer denken wat je wilt denken zodat je (moeitelozer) kunt doen wat je wilt doen;

Met het Oak House Academy persoonlijk leiderschapsprogramma Quarterlife Grip Coaching krijg je grip op je quarterlife, dertigersdip en veertigerdilemma. Je krijgt toegang tot de meest effectieve kennis en handvatten om een bij jouw passend en vervullend leven te creëren en optimaal van je leven te genieten. Quarterlife Grip Programma is een coachingstraject bestaand uit twee hoofdfases:

Fase 1: Ken jezelf.

Krijg in deze fase inzicht in wie je bent en ontwikkel een diep begrip van jezelf, je drijfveren, sterke punten en interesses. Creëer op basis van deze inzichten een duidelijke missie voor wie je bent en wat je wilt bereiken in je leven. We zullen ons hierin richten op de volgende stappen:

Stap 1: Identificeer wat jouw doelen zijn. Op een eerlijke en heldere manier bepalen wat echt belangrijk voor je is en een praktisch en uitvoerbaar plan maken om verder te komen.

Stap 2: Identificeer wat jou ervan weerhoudt die doelen te bereiken. Voordat je doelen in je carrière, relatie of gezondheid kunt aanpakken, moet je eerst innerlijk werk doen om een beter begrip van jezelf, je gewoonten en hoe je naar jezelf en de wereld kijkt te ontwikkelen.

Stap 3: Ontwikkel patronen om beperkende overtuigingen te overwinnen. De begeleiding zal zich richten op het ontwikkelen van patronen om je te helpen beperkende overtuigingen te overwinnen en doorbraken te creëren om je gewenste situatie te bereiken. Het doel is om van deze patronen vaste gewoonten te maken die je de rest van je leven kunt gebruiken.

Stap 4: Versterk patronen en bereik doelen. De rest van je sessies zal zich concentreren op het versterken van jouw nieuwe patronen en deze te gebruiken om de doelen te bereiken die jezelf aan het begin van het coachingsprogramma hebt gesteld. Als jij doelen bereikt, zullen je successen met je vieren en je helpen nieuwe doelen te stellen.

Fase 2 (optioneel): Loopbaancoaching

Na het afronden van de eerste fase van het Oak House Academy Quarterlife Grip Coaching bieden wij je de optie aan om in fase 2 te werken aan je professionele leven.

Werk in deze fase van het quarterlife coachingstraject met een loopbaancoach en creëer een loopbaanplan dat past bij jouw talenten, interesses en professionele doelen en aspiratie. Klik hier voor meer informatie over onze loopbaanbegeleidingsprogramma’s >>   

Het doel van het Quarterlife Grip Coaching

Het doel van het volledige Quarterlife Grip Coaching is om jou te helpen helderheid te krijgen over de (in)richting van je privéleven en je praktisch voor te bereiden op het starten van een (nieuwe) loopbaan die bij je past.

Quarterlife grip coaching

Praktische Informatie

 • Aantal sessies: 6 – 12-maandelijkse sessies. Het aantal sessies wordt op maat afgestemd op jouw individuele behoeften en persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
 • Tarief: 115 euro excl. BTW per sessie voor particulieren. Het tarief voor bedrijven bedraagt 165 euro excl. BTW per sessie.
 • Bij de afsluiting van het traject vindt er een evaluatie plaats.
 • Na het traject blijven wij jouw ontwikkeling periodiek volgen en bieden we waar nodig aanvullende begeleiding aan.
 • In de sessies maken we gebruik van strategische interventietechnieken, gesprekken, energetische coaching, basis meditatietraining, communicatietraining en vaardigheidstrainingen.

Ben je er klaar voor om op je doelen te focussen en meer grip op je leven te krijgen? Neem contact  met ons op en plan (kosteloos) jouw oriëntatiesessie van 30 minuten met Mami Veza. >>>