fbpx

Karlijn

Career Coaching
Ik ben mijn baan kwijt geraakt en wist niet goed naar wat voor werk ik vervolgens op zoek wilde gaan. Die vraag moest beantwoord worden. Daarnaast was ook belangrijk om feedback te krijgen op mijn CV.

Ik ben mijn baan kwijt geraakt en wist niet goed naar wat voor werk ik vervolgens op zoek wilde gaan. Die vraag moest beantwoord worden. Daarnaast was ook belangrijk om feedback te krijgen op mijn CV. Via de facebookgroep kwam ik Oak House Academy tegen en heb ik me aangemeld voor een workshop, wat een kennismakingsgesprek werd en vervolgens 6 gesprekken met Yo-Yi.
Door de coaching heb ik nu twee richtingen gevonden waarin ik verder zou willen wat betreft mijn carrière. Daarnaast heb ik mijn CV opgesteld en weet ik in wat voor soort omgeving ik wil werken. Maar daarnaast heb ik woorden gevonden om mee uit te leggen welke werkervaring ik heb en waar ik goed in ben.
Vooral als je zoekende bent kan het traject je echt verder helpen.
Ik zou aan anderen dit traject aanbevelen omdat het een traject op maat is. Er aandacht is voor een goede kennismaking waarin wordt gekeken welk traject bij je vraag past, maar ook of het klikt met de persoon die je gaat begeleiden.