fbpx

Mina

Persoonlijk Coaching
Ik heb ze nu gelukkig weer terug
Het lijkt net of Mami voor het onmogelijke zorgt. Dat je totaal een ander mens wordt door haar is bijzonder. Nu ben ik zo sterk en positief en natuurlijk helder in mijn geest dat ik volop mag genieten en ga genieten. Ik zou een ieder er ook naar toe willen “slepen” die in de put zit.

“De laatste keer dat ik een sessie bij Mami heb gehad was eind 2010.
En als ik eerlijk ben mis ik haar nu al, niet voor de sessies want daarin heeft zij mij genoeg handvaten gegeven om alleen verder te kunnen gaan met mijn leven.
Maar ik mis haar krachten, de positieve energie en haar prachtige uitstraling.
Ik ben in april 2010 door mijn vriendin er naar toe “gesleept”.
Ik had geen vertrouwen meer in welke vorm van therapie dan ook, ik had al zoveel sessies achter de rug in andere vormen van therapie zonder enig resultaat.
Ik was heel depressief en bang. Mijn depressie heeft in totaal bijna 6 jaren geduurd.
Ik heb heel veel therapie gehad met verschillende soorten medicijnen.
Ik voelde me net een proefkonijn wat medicijnen betreft.
Met al die therapieën wilde ik liever niet meer leven, en ik heb ook verschillende keren geprobeerd om een einde te maken aan mijn leven. Achteraf ben ik zo blij dat ik nu leef, zo mooi is het leven, nu ik inzie wat het leven mij allemaal te bieden heeft.
Dankzij Mami heb ik dit ontdekt, ik heb nu een andere kijk in het leven.
Ben zo positief en vol (zelf)vertrouwen, ik heb tijdens de sessies geleerd mezelf te waarderen.
Ik had geen waardering voor mezelf, mijn zelfrespect was ik kwijt.
Ik heb alles door Mami teruggekregen. Als je bij haar op de bank zit ga je inzien hoe krachtig je eigenlijk bent. Prachtig en nogmaals prachtig, ik ga onze sessies zeker missen.
Het lijkt net of Mami voor het onmogelijke zorgt. Dat je totaal een ander mens wordt door haar is bijzonder. Nu ben ik zo sterk en positief en natuurlijk helder in mijn geest dat ik volop mag genieten en ga genieten. Ik zou een ieder er ook naar toe willen “slepen” die in de put zit.
Ik heb zoveel vertrouwen in Mami dat ik een ieder kan aanraden om een keer voor een sessie te gaan. Wie en Wat ik was, was ik jaren kwijt, ik heb ze nu gelukkig weer terug.
Hartelijk bedankt Mami voor alles!”
– Veel liefs Mina