fbpx

Marianne

Persoonlijk Coaching
Wat wil IK in dit leven, en hoe ga ik dat bereiken?
Inmiddels een jaar verder heeft Mami mij geleerd om dichter bij mezelf te komen en te luisteren naar mezelf. En het vertrouwen te krijgen dat dat oke is. Wat wil IK in dit leven, en hoe ga ik dat bereiken? Daarnaast heeft ze een rust gebracht, of mij begeleidt die rust zelf weer te vinden.
Ruim een jaar geleden kwam ik via een vriend  terecht op de website van Mami. Dit had zo’n positieve uitstraling dat ik besloot een afspraak te maken. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en wist even niet meer hoe ik dit moest veranderen. Na mijn eerste afspraak  was het voor mij heel duidelijk dat ik op de goede plek was gekomen.  Mami heeft een bijzondere, rustige, ongedwongen, lieve, sterke, geïnteresseerde en professionele uitstraling, en dat sprak mij enorm aan. Dit gaf me op dat moment het vertrouwen wat ik nodig had om te beginnen aan de”behandeling”. Inmiddels een jaar verder heeft Mami mij geleerd om dichter bij mezelf te komen en te luisteren naar mezelf. En het vertrouwen te krijgen dat dat oke is. Wat wil IK in dit leven, en hoe ga ik dat bereiken? Daarnaast heeft ze een rust gebracht, of mij begeleidt  die rust zelf weer te vinden. Daarnaast heeft ze me ook de tools en inzicht gegeven, om niet weer in dezelfde gewoontes terug te vallen. Haar coachingsessies , zijn ongedwongen, heftig en confronterend, maar ook liefdevol,energiek, stimulerend en motiverend!! Ik ben eind februari 2011 voor het laatst bij Mami geweest omdat het tijd was om het zelf te gaan doen. Ik heb toen meteen ontzettend veel testen gehad in mijn privé leven. Voordat ik bij Mami kwam, had ik dit heel anders aangepakt dan dat ik nu heb gedaan. Ik voel me sterk en krachtig! Ik kan het aan!
Lieve Mami, ontzettend bedankt voor het afgelopen jaar, je hebt me liefde laten voelen en gegeven. Ook weer de liefde voor mezelf laten terugvinden. Dat ik mocht huilen, schelden, zuchten maar ook zeker lachen bij je en met je. Dat ik mezelf mag en kan zijn. Vanuit daar ga ik nu verder, voel ik me sterk en heb vertrouwen in het leven en mezelf. Ik vind je een absolute TOPPER en je hebt een speciale plek in mijn hart gekregen. Dank je wel!
Veel liefs <3, Mary Anne