fbpx

Dorine

Persoonlijk Coaching
Je leert stil te staan bij het NU!!
Er mag hier wat mij betreft gerust meer kenbaarheid aan gegeven worden. Bijvoorbeeld ook op scholen, reclame bij de huisartsen. Wat ben ik gelukkig dat ik dit mee heb mogen maken!

“Dit traject heeft me een bewustere leefwijze gegeven. Ik sta nu stil bij dingen die ik eerst niet zag. Ik kan genieten van simpele dingen. Het heeft me meer rust, plezier en positieve energie gebracht. De sessies waren duidelijk, gingen vlug voorbij, je zoekt tijdens de sessie zelf naar de oplossing, maar je krijgt goede tips bijv. “je bent hier voor jezelf en dit is jouw moment”. Tussen de sessies door heb je genoeg stof om thuis of op je werk aan de slag te gaan. Het is bijna jammer om de laatste sessie te hebben want ik ging er altijd graag naar toe! Ik ben tevreden over het eindresultaat. Een heel bruikbaar inzicht: Ik leef nu, ik ga eerder op mijn gevoelens af. Beseffen dat ik meer kan dan ik denk, ik luister naar mezelf en ik ben niet meer zo beïnvloedbaar door anderen. Ik had al met mijn 25ste moeten komen i.p.v. op mijn 50ste.
Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen want:
– Je leert leven vanuit je eigen wilskracht.
– Je wordt je bewuster van je eigen leven en gaat ervan genieten.
– Er worden je geen oplossingen gegeven wel de coaching en begeleiding om tot die oplossingen te komen.
– Je leert stil te staan bij het NU!!
Er mag hier wat mij betreft gerust meer kenbaarheid aan gegeven worden. Bijvoorbeeld ook op scholen, reclame bij de huisartsen. Wat ben ik gelukkig dat ik dit mee heb mogen maken!”
– Dorine