fbpx

Quarterlife Relief Podcast

Sinds 2005 coach ik individuen bij het ontwikkelen van persoonlijke leiderschap over hun leven – privé en professioneel. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen helpen hun leven te transformeren, zodat ze maximaal van het kunnen genieten. Hoe ik dat doe?

Als PhD onderzoeker in ‘Sociologie’ en overlevende van meerdere oorlogen, besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan het bestuderen van de menselijke emoties en de levenservaringen die ons gevoel van voldoening en zingeving in het leven verhogen. Ongeacht je leeftijd, levenservaring en culturele achtergrond hebben we allemaal behoefte aan de volgende elementen: gebruik kunnen maken van onze kennis en vaardigheden om waarde toe te voegen aan het leven van anderen, gezien en gehoord worden, het delen van menselijke verbinding en liefde. Het leiden van een betekenisvol en gelukkig leven in je quarterlife (en het leven in het algemeen) vereist dus zelfkennis en een gevoel van verbondenheid met je omgeving. Je moet weten wie je bent en wat je wilt om gezonde en duurzame beslissingen te nemen over zaken die betekenis geven aan jouw leven en het leven van de mensen die voor jou ertoe doen. Dit is vooral problematisch voor mensen in hun quarterlife levensfase omdat juist deze groep worstelt met vragen als: ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil en kan ik?’.

Daarom hebben we de Quarterlife Relief Podcast gemaakt. De podcast geeft je een eerlijke en geruststellende kijk op hoe jij op een betekenisvolle manier door je quarterlife-fase (je twintiger- en dertigerjaren) navigeert – privé en professioneel. Gehost door Mami Veza, zal elke aflevering gesprekken bevatten over ‘best practices’ bij het verkrijgen van meer zelfkennis, zelfzorg, inrichting van je loopbaan, relaties, financiën, omgaan met familiezaken, het gezinsleven en het verhogen van fysiek en emotioneel welzijn. Kortom: een ‘safe space’ waar we onze harten zullen luchten, tips en trucs zullen delen, elkaar zullen inspireren en aanmoedigen terwijl we onderzoeken hoe we verlichting kunnen brengen in de uitdagingen waar ‘quarterlifers’ mee kunnen worstelen: van angst en depressie tot problemen met het zelf en lichaamsbeeld, familiedrama’s, misbruik, overprikkeling, doelstelling, burn-out en stress.

Waarom zou je moeten luisteren?

We bieden een veilige ruimte waarin we leren en afleren, helen en uiteindelijk de mogelijkheid om – met behoud van onze waardigheid – de rust in ons hoofd, hart en leven te herstellen. We doen dit samen. Stap voor stap. In elke aflevering geven we je thema gerelateerd huiswerk: concrete acties en oplossingen om je uitdagingen aan te gaan.

Beantwoorden van vragen van luisteraars 

We zullen ook enkele afleveringen wijden aan het beantwoorden van vragen waar jij mee worstelt. Daarom horen we graag over jouw quarterlife-ervaringen of vragen die je voor ons hebt.  Neem contact met ons via hallo@oakpulse.com.

AFLEVERINGEN….

Binnenkort hier beschikbaar …

Quarterlife Relief Podcast

“Ik voel me lekker, rust over me, meer in balans. Ik voel me zo lekker dat ik bijna niet meer weet waarvoor ik kwam. Ik heb het gevoel dat ik veel meer in mijn gevoel sta, mezelf en anderen beter begrijp en daardoor ook dingen beter kan loslaten, plaatsen maar ook accepteren.”

– Ilse 

Quarterlife Relief Podcast review