fbpx

Quarterlife Cursussen

In de Quarterlife cursussen leer je om te gaan met de belangrijkste thema’s in je leven, zoals relaties, gezondheid, werk of persoonlijke ontwikkeling. Het kan natuurlijk ook gaan om een combinatie van deze thema’s.

… draaien om wat jij belangrijk vindt.

Wat vind jij belangrijk, waar ben jij goed in en waar wil jij voor staan? Samen met onze experts en medecursisten word je uitgedaagd om naar je kern te gaan voor antwoorden op deze vragen. Wij bieden veiligheid, ruimte en ondersteuning aan zodat alle deelnemers zich vrij voelen ervaringen uit te wisselen en nieuwe perspectieven te verkrijgen.

Wat kun je van ons verwachten?

  1. We bieden de begeleiding, inspiratie en aanmoediging die je nodig hebt om hoop te vinden, gemotiveerd te raken en de leiding te nemen over je geestelijke gezondheid en je beter te gaan voelen.
  2. We richten ons op de werkelijk belangrijke zaken die je moet weten om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd te begrijpen, weloverwogen beslissingen te nemen en stappen te nemen die je leven een positieve wending geven.
  3. Het kernteam van Oak House Academy is een kleine en zeer gefocuste groep experts met diepgaande expertise in holistische en reguliere psychologie, sociologie, onderzoek en gezondheidsjournalistiek. Het resultaat: in de sessies is er aandacht voor de hele mens. We besteden aandacht aan de psychische, emotionele, sociale en fysieke aspecten van je klachten.

Cursussen

Krijg inzicht in je identiteit, werk en relaties
Maak duidelijke keuzes, krijg weer regie over je eigen leven en geef het met een vervullend gevoel vorm en richting
Ervaar meer rust, krijg meer energie, verbeter de relaties om je heen en sta sterker in je schoenen

Quarterlife cursussen voor vrouwen

“Het traject met Mami Veza heeft mij heel erg veel gebracht. Het key word voor mij is innerlijke rust. Het unieke aan het trainingsprogramma is dat het out of the box is.”

– Ninette