fbpx

Sparringpartner on-Demand

Ervaring leert dat velen aanzienlijk baat hebben bij beschikken over een sparringpartner: iemand om je ideeën en uitdagingen op te projecteren en je doelen te bespreken. Door de prikkelende vragen van je sparringpartner kom je tot nieuwe inzichten, mogelijke oplossingsroutes en werkende scenario’s. Dit helpt je te komen tot beslissingen waar je je goed bij voelt en het maken van plannen die je direct kunt uitvoeren. Om dit proces te faciliteren biedt Oak House Academy het coachingsprogramma: Sparringpartner on-Demand, ook wel coaching on-demand genoemd

Het ‘Sparringpartner on-Demand’ programma is geprofileerd als individuele coaching on-demand op afstand. Je ontvangt naar behoefte ondersteuning van je coach via online sessies, telefonisch, per sms/Whatsapp- en/of e-mail.

Welke ondersteuning kan ik verwachten? 

 • Een luisterend oor, zonder oordeel. 
 • Brainstormen over nieuwe ideeën en oplossingen wanneer je vastloopt.  
 • Hulp bij het oplossen van conflicten.
 • Routes bedenken om (onverwachte) kansen optimaal te benutten.
 • Statuscheck-ins, een stok achter de deur hebben bij het uitvoeren van je plannen. 
 • Hulp bij het omgaan met (onverwachte) uitdagingen en ‘koeien op de weg’.
 • Hulp bij het communiceren met anderen in moeilijke situaties.
 • Verlichting creëren bij hoogoplopende emoties/spanningen.  

Voor wie is dit programma geschikt?

 • Je koestert hoop, dromen en doelen voor je leven, maar weet niet hoe je daar moet komen. 
 • Je weet dat er potentieel is voor een betere toekomstbeeld voor jezelf, maar je weet ook dat je niet iemand bent die kapot is en moet worden gerepareerd. 
 • Je verlangt gewoon naar persoonlijke groei, controle over je gedachten en manieren om praktisch, (veer)krachtig en effectief met je uitdaging om te gaan als je vastzit. 
 • Kortom, je zoekt een sparringpartner ‘on the go’ – zodat je op een laagdrempelige manier hulp kunt inroepen en ontvangen terwijl je je pad bewandelt. Waar en wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Hoeveel sessies krijg ik in dit pakket?

De meeste van onze cliënten nemen op basis van dit pakket gemiddeld één keer per maand contact op om te sparren en van gedachte te wisselen. Is de hoge nood om meteen te sparren voorbij? Dan wordt het pakket gebruikt om één keer per kwartaal of twee keer per jaar te sparren. Heb je ‘een keer’ een extra sessie nodig? Dan worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Ga je de commitment aan door met ‘Sparringpartner on-Demand’ in jezelf in te investeren? Wij zullen voor je klaarstaan om je van maand tot maand op on-demand de beste passende ondersteuning te bieden.

Wat is de duur van het lidmaatschap van Sparringpartner on-Demand?

Het lidmaatschap heeft een looptijd van twaalf maanden, wij doen niet aan  automatische verlenging tenzij dat nadrukkelijk jouw persoonlijke wens is. Je kunt het lidmaatschap dus beëindigen wanneer je je doelen hebt bereikt of geen behoefte meer hebt aan het doorlopend toegang hebben tot  een sparringpartner.

Hoe werkt ondersteuning in ‘Sparringpartner on-Demand’?

‘Sparringpartner on-Demand’ is als een ANWB lidmaatschap voor je fysieke en emotionele welzijn! Net zoals pechhulp je beschermt wanneer je onverwacht met ontregelende omstandigheden te maken krijgt op je weg van A naar B, biedt Sparringpartner on-Demand je hulp om met moeilijke situaties om te gaan wanneer deze zich voordoen. Stuur je coach gewoon een bericht en krijg hulp bij het verwerken en leren omgaan met stressvolle omstandigheden. 

Coaching on-demand sparringpartner

Praktische Informatie

 • Dit gesprek vindt telefonisch plaats of via videobellen.
 • Duur van het gesprek: afhankelijk van de hulpvraag en frequentie kan dit variëren tussen de 15 – 60 minuten.
 • Tarief: EUR 979,00 per jaar (in één keer of in termijnen te voldoen).

Ben je er klaar voor om op je doelen te focussen en meer grip op je leven te krijgen? Neem contact op  met Mami Veza. >>>