fbpx

Loopbaanbeleiding Career Switch 

Het Quarterlife Career Switch loopbaanbegeleiding programma biedt ondersteuning bij het vinden van die (nieuwe) droombaan. Het traject  wordt afgestemd op je specifieke behoeften in dit proces.

Het Career Switch programma biedt ondersteuning bij één of meerdere  aspecten bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan.

Aspect I: Zelfontdekking en Personal Branding

Wat houdt je bezig? Wat maakt je gelukkig? Identificeer jouw waarden, sterke punten, persoonlijkheid, interesses, kennis, vaardigheden en capaciteiten. Hiermee creëer je een persoonlijk merkstatement dat je gebruikt bij het onderzoek naar je carrièremogelijkheden of banenjacht.

Aspect II: Ontdek en verken ontwikkelingsmogelijkheden en carrièreopties

Welke mogelijkheden zijn er om jezelf te ontwikkelen? Wat er past binnen jouw carrière? Welke  behoeften, vaardigheden en interesses heb je? Je maakt een overgangsplan: van middelbare school naar de universiteit, van de universiteit naar de markt, van werkzoekend naar werknemer.

Aspect III: Marketing – laat jouw personal brand en expertise stralen

Welke tools zijn nodig bij het zoeken naar werk? We kijken naar CV’s, sollicitatiebrieven, referenties, portfoliowebsites, een LinkedIn-portfolio en nog veel meer. Als aanvulling hierop bieden we CV- en sollicitatiebriefdiensten aan.

Aspect IV: Netwerken en informatieve interviews

Hoe presenteer je jezelf op de arbeidsmarkt? Je maakt een gepersonaliseerde elevator pitch, creëert een netwerkagenda en leert vragen te stellen die via jouw netwerk leiden naar een sollicitatiegesprek.

Aspect V: De ster in een sollicitatiegesprek

Word een ster in solliciteren: sollicitatievoorbereiding, interviewtechnieken en het stellen van de juiste vragen.

Aspect VI: Job Search Actie Planning

Hoe krijg je de carrière die je wilt? Je maakt een actieplan dat je beweegt in de richting van vervullend werk en het realiseren van jouw carrièredoelen. Ook kijk je daarbij hoe je jezelf enthousiast houdt en doorzet bij teleurstellingen.

Aspect VII: Het sluiten van de deal – salarisonderhandelingen

Wat ben jij waard? Je leert hoe je onderhandelt naar voor het beste resultaat.

Quarterlife Career Switch

Praktische Informatie

  • Aantal sessies: 3 sessies. Een afwijkend aantal sessies wordt op maat afgestemd op je behoefte aan begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.
  • Tarief: 115 euro excl. BTW per sessie voor particulieren. Zakelijke cliënten betalen 165 euro excl. BTW per sessie.
  • Na het traject blijven wij jouw ontwikkeling periodiek volgen en bieden we waar nodig aanvullende begeleiding aan.
foto vrouw Quarterlife crisis coaching Oak House Academy