fbpx

Loopbaanbeleiding Career Advancement

Het Quarterlife Career Advancement programma is ontworpen voor wie zijn potentie verder wil ontwikkelen in de huidige functie om deze naar het volgende niveau te tillen.

Het Career Advancement programma biedt ondersteuning bij één of meerdere  aspecten bij het loopbaanontwikkeling en het optimaliseren van je prestaties en kansen in je huidige functie.

Aspect I: Carrièretransitie op de werkplek

Wil je switchen naar een nieuwe baan binnen jouw organisatie? Wil je binnen jouw huidige werksituatie het aantal werkuren wijzigen, of verlang je naar een salarisverhoging? De coaching is gericht op jouw specifieke behoeften en manieren om resultaatgerichte doelen te stellen.

Aspect II: Prestatie op het werk

Wat zijn jouw doelen rondom communicatievraagstukken, sociale vaardigheden, het organisatievermogen en productiviteit, projectmanagement, follow-up en de voltooiing? We helpen je graag om het beste uit jezelf te halen.

Aspect III: Leiderschap 

Hoe identificeer je je sterke punten en ontwikkelpunten? Je leert hoe je invloed uit kunt oefenen, en hoe je het best feedback kunt geven en ontvangen op een positieve manier. Ook krijg je hulp bij het opstellen van actieplannen voor de ontwikkeling voor succes op lange termijn. Tot slot leer je manieren om flexibel te zijn met de handvatten die je gekregen hebt. Dat leidt tot duurzaam succes.

Oak House Academy Quarterlife Crisis home page

Praktische Informatie

  • Aantal sessies: 3 sessies. Een afwijkend aantal sessies wordt op maat afgestemd op je behoefte aan begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.
  • Tarief: 115 euro incl. BTW per sessie voor particulieren. Zakelijke cliënten betalen 150 euro excl. BTW per sessie.
  • Na het traject blijven wij jouw ontwikkeling periodiek volgen en bieden we waar nodig aanvullende begeleiding aan.
Career advancement loopbaanbegeleiding